Mitai susiję su būsto pardavimu

Būsto pardavimas – vienas iš tų procesų, kuris yra neatsiejamas ir nuo įvairių mitų. Vis dėlto, pastarieji gali ne juokais suklaidinti. Tad, kad išvengtumėte nesklandumų, būtina iš anksto pažinti kuo daugiau mitų. Tad kviečiame susipažinti su keliais iš jų.

Namo pardavimas Vilniuje įvyks greičiau

Dauguma žmonių galvoja, kad namo pardavimas Vilniuje yra vienas iš tų procesų, kurį įvykdyt galima kur kas greičiau, nei parduoti namą mažesniame miestelyje. Dažniausiai žmones suklaidina galvojimas apie tai, kad sostinėje yra daugiausiai potencialių pirkėjų, todėl ir namo pardavimo procesas turėtų būti trumpesnis. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad šiuo atveju kur kas svarbesnis kiti veiksniai, pavyzdžiui, namo dydis, kokybė, dizaino sprendimai, panaudotos žaliavos, kaina ir t.t. Na, o daugiau naudingos informacijos, jei jus domina namo pardavimas Vilniuje, rasite užsukę į https://www.untu.lt/blog/namo-pardavimas-vilniuje.

Norint parduoti namą, prireiks tik asmens tapatybė ir namo nuosavybę įrodančių dokumentų

Tai – dar vienas mitas, iš tiesų, norint parduoti namą, jums reikės ir daugiau dokumentų, pavyzdžiui, sutuoktinio sutikimo ir t.t. Kreipkitės į nekilnojamojo turto agentūrą ir būsite informuoti apie tai, kokių dokumentų reikia šiam procesui.
Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad nusprendus parduoti namą, prieš tai riekėtų atlikti tam tikrus namų darbus, t.y., surinkti kuo daugiau informacijos apie šį procesą.